Romanul Anului 2016 in UK

AngliaMea.ro lanseaza campania Romanul Anului 2016 in UK!

2017-01-11

AngliaMea.ro va invita sa alegem impreuna Romanul Anului 2016 in Marea Britanie! In urmatoarele saptamani vom astepta propuneri din partea voastra si vom vota romanul care s-a remarcat in cadrul comunitatii: poate fi vorba despre un om de afaceri de succes, un student exceptional sau orice alt roman cu realizari deosebite.

AngliaMea.ro lanseaza campania Romanul Anului 2016 in UK!

Exista numerosi romani care ne fac cinste. Romani apreciati care muncesc si fac perfomanta in domeniul lor. Exista multi tineri romani aici care surprind prin inteligenta lor sclipitoare, medici care salveaza vieti, oameni de afaceri cu povesti de succes, profesori, ingineri, oameni de stiinta sau persoane simple care fac diferenta sau aduc o schimbare, prin implicare sociala ori culturala la nivel de comunitate. Pe acesti oameni, despre care se stie si se vorbeste prea putin, vrem sa-i scoatem din conul de umbra si sa-i aducem in fata voastra prin aceasta noua campanie: Romanul Anului in Marea Britanie!

Iata modul de desfasurare

Noi vom propune luni, 16 ianuarie 2017 doua persoane care s-au remarcat in comunitatea romaneasca. Dupa stabilirea acestor persoane, va vom invita apoi pe voi, cititorii nostri, sa propuneti timp de o saptamana alti romani care in opinia voastra ar merita titlul de Romanul Anului in Marea Britanie. Dupa stabilirea unui numar de cel mult 5 astfel de persoane, vom face o scurta prezentare a fiecaruia si vom trece la vot. Timp de 7 zile veti putea vota una dintre cele 5 sau mai putine propuneri. La sfarsit, castigatorul va primi un premiu simbolic din partea noastra si invitatia de a ne acorda un interviu.

Sa trecem deci, la treaba!

 

   

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cum apreciati sistemul medical din Marea Britanie?

Excelent

Mai bun ca in Romania

Mai slab ca in Romania

Foarte slab

Nu stiu

Studiu

Care este situatia dvs in UK?

Sunt cetatean britanic

Am drept de rezidenta permanenta

Am certificat de inregistrare (registration certificate)

Am doar buletinul/pasaportul romanesc

Sunt membru de familie al unui cetatean britanic/cu drept de sedere

Studiu

Ce planuri aveti pentru urmatorii doi-trei ani?

Sa raman aici

Sa ma intorc in Romania

Sa ma mut intr-o alta tara europeana

Sa ma mut pe un alt continent

Nu stiu inca

 
 

Meteo

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.43
 
RON - GBP = 0.18
 
EUR - RON = 4.54
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.25
 
RON - USD = 0.24