Stiri

Marea Britanie ar putea pierde mii de locuri de munca! Marea Britanie ar putea pierde mii de locuri de munca! (2017-01-20)
Se anunta vremuri grele! Dupa Brexit, Marea Britanie ar putea pierde mii de locuri de munca in domeniul bancar. Banci renumite se pregatesc sa ia masuri serioase.
Mai mult Comentarii: 0

Legea gratierii a scos Romania in strada! Legea gratierii a scos Romania in strada! (2017-01-19)
Legea gratierii a creat valva mare printre romani! Mii de oameni au iesit in strada aseara in mai multe orase din tara, in semn de protest fata de tentativele de aministie si gratiere.
Mai mult Comentarii: 0

BREXIT - muncitorii necalificati vor fi trimisi acasa?! BREXIT - muncitorii necalificati vor fi trimisi acasa?! (2017-01-17)
Cam asa vor sta lucrurile in Marea Britanie dupa Brexit. In cadrul discursului de marti privind Brexit-ul, Theresa May a facut o declaratie prin care a dat de inteles ca Marea Britanie va "cerne" imigrantii in functie de inteligenta.
Mai mult Comentarii: 3

Trei zile de greva la British Airways! Trei zile de greva la British Airways! (2017-01-16)
Personalul navigant de la compania aeriana British Airways intra in greva incepand de joi, 19 ianuarie.
Mai mult Comentarii: 0

Doar o treime dintre romanii din UK se simt in siguranta in aceasta tara Doar o treime dintre romanii din UK se simt in siguranta in aceasta tara (2017-01-16)
Site-ul nostru a formulat o serie de chestionare adresate romanilor din Regat pentru a afla daca se simt in siguranta in UK, cum s-au adaptat la viata din aceasta tara si ce isi doresc cel mai mult in noul an.
Mai mult Comentarii: 0

Gestul impresionant al ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti! Gestul impresionant al ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti! (2017-01-15)
De Ziua Nationala a Culturii, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a recitat un fragment din “Scrisoarea I”, de Mihai Eminescu.
Mai mult Comentarii: 0

Vremea rea a pus stapanire peste Marea Britanie! Vremea rea a pus stapanire peste Marea Britanie! (2017-01-13)
Marea Britanie este sub alerta meteo de vreme rea. Autoritatile se pregatesc pentru ce e mai rau. Inundatiile, vantul, zapada si gheata au pus deja stapanire pentru unele regiuni din Marea Britanie.
Mai mult Comentarii: 0

S-a inaugurat primul muzeu subacvatic din Europa! S-a inaugurat primul muzeu subacvatic din Europa! (2017-01-12)
Pe insula Lanzarote, din Insulele Canare, Spania, a fost inaugurat primul muzeu subacvatic din Europa, Museo Atlantic. Este absolut spectaculos!
Mai mult Comentarii: 0

Haideti sa alegem impreuna Romanul Anului 2016 in UK! Haideti sa alegem impreuna Romanul Anului 2016 in UK! (2017-01-11)
AngliaMea.ro va invita sa alegem impreuna Romanul Anului 2016 in Marea Britanie!
Mai mult Comentarii: 0

Cristian Ciocan va boxa la Londra! Cristian Ciocan va boxa la Londra! (2017-01-11)
Cristian Ciocan aka Christian Hammer va lupta la Londra, pe 4 februarie, impotriva englezului David Price. Daca va castiga acest meci, romanul va fi mult mai aproape de mult ravnitul titlu mondial.
Mai mult Comentarii: 0

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | > | >>

 

Studiu

Pe ce cheltuiti cel mai mult intr-o luna?

Chirie

Transport

Mancare

Taxe scolare

Rate credit

 
 

Meteo

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.19
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.49
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.23
 
RON - USD = 0.24