Stiri

Cea mai geroasa noapte!

2017-01-10

Gerul a pus stapanire peste Romania luni noaptea, inregistrandu-se cele mai joase temperaturi din aceasta iarna. In centrul tarii, temperaturile au scazut pana la -32 de grade Celsius.

Cea mai geroasa noapte!

Meteorologii spun ca noaptea trecuta a fost cea mai friguroasa din aceasta iarna. Potrivit ANM (Administratia Nationala de Meteorologie) noaptea trecuta temperatura cea mai scazuta s-a inregistrat la Intorsura Buzaului, mercurul ajungand in termometre pana la -32 de grade.

Desi multi ar spune sa aceste temperaturi sunt normale pentru inceputul lunii ianuarie, trebuie sa stiti ca nu este chiar asa. Temperaturile sunt cu aproape 20 de grade mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada.

In urmatoarele zile temperaturile vor ramane extrem de scazute. Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi noi avertizari meteo, Cod galben si Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabile in 15 judete si in municipiul Bucuresti, incepand din aceasta seara, pana miercuri seara.

Asadar, la noapte se asteapta un alt val de ninsori, vant intens, iar stratul de zapada va mai creste. Ba mai mult, in aceasta noapte, se asteapta inregistrarea unui nou record istoric.

 

   

Tags: ANM, Frig, Ger, Meteorologi, Prognoza meteo, Romania, Temperaturi scazute, Vreme

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

Introduce codul din imagine:
read me

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Ce va place cel mai mult in UK?

Atitudinea britanicilor

Multiculturalismul

Vremea

Oportunitatile

Nu imi place nimic

 
 

Meteo

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.29
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.51
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.26
 
RON - USD = 0.23