Stiri

Cristian Ciocan va boxa la Londra!

2017-01-11

Cristian Ciocan aka Christian Hammer va lupta la Londra, pe 4 februarie, impotriva englezului David Price. Daca va castiga acest meci, romanul va fi mult mai aproape de mult ravnitul titlu mondial.

Cristian Ciocan va boxa la Londra!

Cea mai mare dorinta a lui Ciocan este sa ajunga cat mai curand sa aiba un meci pentru titlul mondial. Pentru aceasta, romanul trebuie sa mai sustina cateva meciuri care sa il urce cat mai mult in ierarhii. Asadar, meciul de la Londra reprezinta o miza uriasa pentru romanul nostru.

Cristian Ciocan, originar din Galati, are 29 de ani si detine centura de campion european in versiunea WBO. Acesta este intr-o perioada de pregatiri intense, facand mari sacrificii pentru a fi castigator.

La profesionisti Cristian are 24 de meciuri disputate, din care 20 castigate. In acelasi timp, rivalul sau, David Price, are 33 de ani si are un palmares asemanator. Din 24 de meciuri disputate, englezul a obtinut 21 de victorii. In ceea ce priveste clasamentul mondial general, Ciocan Cristian se afla pe locul 10, in timp ce englezul David Price este abia pe locul 30.

Asadar, Cristian Ciocan are mari sanse sa fie castigator in februarie. Noi ii dorim mult success si asteptam victoria!

 

   

Tags: Box, Campion mondial, Competitie, Cristian Ciocan, Februarie 2017, Hammer, Londra

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Va simtiti in siguranta in UK?

Da, mai in siguranta decat in Romania

Da, dar nu la fel de in siguranta ca in Romania

Nu, deloc

Nu stiu

 
 

Meteo

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.26
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.55
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.18
 
RON - USD = 0.24