Stiri

Felicitari, suntem mandri de tine!

2017-01-04

Andrei Margeloiu, student la Universitatea UCL din Londra, este un exemplu demn de urmat, pentru noi toti. Originar din Targu Jiu, romanul ne reprezinta cu mandrie si success la Londra obtinand rezultate exceptionale.

Felicitari, suntem mandri de tine!

Andrei Margeloiu, absolvent al Colegiului National “Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu, este in prezent student la Universitatea UCL din Londra. Tanarul este recunoscut deja pentru performantele sale, insa de curand a obtinut o medalie care merita din plin atentia noastra.

Alaturi de colegii sai de la UCL, tanarul a reusit performanta de a obtine o medalie la un concurs international de informatica destinat universitatilor din nord-vestul Europei. La concurs au participat in total 114 echipe, de la universitati din Scandinavia, Marea Britanie, Germania, Benelux si Irlanda. La finalul competitiei echipa din care facea parte Andrei a obtinut locul 11 in clasamentul general si locul 1 intre universitatile din Londra.

“Echipa formata din Andrei Margeloiu, Georgi Georgiev si Pranav Murugappan a ocupat locul I intre universitatile din Londra şi locul 11 in clasamentul total, castigand o medalie.“, se arata intr-o postare de pe site-ul universitatii UCL din Londra.

Asadar, performanta tanarului targujian nu trebuie trecuta cu vederea. Noi il felicitam si ii dorim mult succes pe mai departe.

 

   

Tags: Concurs, Mandru ca sunt roman, Rezultate exceptionale, Romani de succes, Romani in Londra, Student, Studenti romani in Londra

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Cum apreciati sistemul medical din Marea Britanie?

Excelent

Mai bun ca in Romania

Mai slab ca in Romania

Foarte slab

Nu stiu

Studiu

Care este situatia dvs in UK?

Sunt cetatean britanic

Am drept de rezidenta permanenta

Am certificat de inregistrare (registration certificate)

Am doar buletinul/pasaportul romanesc

Sunt membru de familie al unui cetatean britanic/cu drept de sedere

Studiu

Ce planuri aveti pentru urmatorii doi-trei ani?

Sa raman aici

Sa ma intorc in Romania

Sa ma mut intr-o alta tara europeana

Sa ma mut pe un alt continent

Nu stiu inca

 
 

Meteo

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.43
 
RON - GBP = 0.18
 
EUR - RON = 4.54
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.25
 
RON - USD = 0.24