Catalogul companiilor
 

Mahala Restaurant Romanesc

Mahala Restaurant Romanesc
 
Denumirea
Mahala Restaurant Romanesc
Numar de cladire
83
Strada
Church Street
Oras
London
Cod postal
CR0 1RN
Telefon
+44(0)7480557155
E-mail
contact@mahalauk.com
Website
On the map

Restaurant romanesc in Londra, o experiență de 5 steleUn singur element se regăsește în toate preparatele românești și acela este gustul desăvârșit. Savoarea, atenția la detalii și pasiunea pentru arta culinară sunt ingredientele esențiale întâlnite în fiecare farfurie. Vă aducem gustul de care v-a fost tare dor sau cel care, în curând, va deveni preferatul vostru.


BUCĂTĂRIA ROMÂNEASCĂ


Bucătăria românească este ca un colaj de artă comestibilă, arta ce a devenit din ce în ce mai valoroasă odată cu trecerea timpului. Plină de influențe balcanice, mâncarea noastră și-a dezvoltat un caracter aparte și prezintă o interpretare inspirată a modului în care ne hrănim corpurile și sufletul.


PRODUSE ALESE CU GRIJĂ


Aroma specială și gustul delicios pretutindeni întâlnite în preparatele românești sunt date de originea și calitatea produselor folosite. Mâncarea este atât de bună precum ingredientele folosite, de aceea bucătaria românească este cu adevărat o experiență culinară.


BUCĂTARI TALENTAȚI


Bucătarii români cunosc foarte bine secretul unui preparat desăvârșit. Este esențial să cunoască bazele și să păstreze tradiția prin reinventarea subtilă a ceea ce a fost mereu apreciat. Sarcina lor este dificilă, de a încerca să îmbunătățească ceea ce este deja aproape de perfecțiune și de fiecare dată să recreeze același gust special. Pasiunea se transpune în gustul sublim, iar tehnica în perfecțiunea preparatului final.


AMBIENT SPECTACULOS


Românii știu să petreacă și să se simtă bine, fiind cunoscută calitatea lor de gazde primitoare. În plus, pentru a fi și mai savuroasă, mâncarea trebuie acompaniată de o ambianță plăcută. Ne mândrim cu aceasta trăsătură, căldura noastră îți va oferi o experiență memorabilă, complementată de o muzică bine aleasă și un cadru intim, care cu siguranță te vor face să te simți ca acasă.


Tags: Restaurant romanesc, Restaurant Croydon, Bucatarie romaneasca, Restaurant romanesc in londra, Romanian restaurant London, Good food, Romanian food, Mancare romaneasca, Retete romanesti, Restaurant traditional londra, Restaurant romanesc londra

   

 
 
Mahala Restaurant Romanesc

Restaurant romanesc in Londra, o experiență de 5 stele

Un singur element se regăsește în toate preparatele românești și acela este gustul desăvârșit. Savoarea, atenția la detalii și pasiunea pentru arta culinară sunt ingredientele esențiale întâlnite în fiecare farfurie. Vă aducem gustul de care v-a fost tare dor sau cel care, în curând, va deveni preferatul vostru.

83 Church Street London CR0 1RN
contact@mahalauk.com +44(0)7480557155 http://www.angliamea.ro//images/companies/15390_200.jpg
 

Studiu

Ce va place cel mai mult in UK?

Atitudinea britanicilor

Multiculturalismul

Vremea

Oportunitatile

Nu imi place nimic

 
 

Meteo

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.29
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.51
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.26
 
RON - USD = 0.23