Ofer locuri de munca in londra 

Angliamea.ro anunt: Suntem în căutarea candidaților motivați pentru mai multe locuri de muncă disponibile în Londra! Dacă aveți experiență în domeniul restaurantelor, construcțiilor sau ca șofer, vă invităm să aplicați pentru una dintre următoarele poziții:

Lucrători în restaurante:

Bucătari
Chelneri/Chelnerițe
Barmani/Barmanițe
Personal de curățenie
Lucrători în construcții:

Constructori
Zidari
Electricieni
Instalatori
Șoferi:

Șoferi livratori
Șoferi de transport persoane
Șoferi de camion
Dacă sunteți interesat și aveți experiența necesară pentru una dintre aceste poziții, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail ginodani5053@gmail.com in engleza, și să specificați în subiectul mesajului poziția pentru care aplicați.Deasemenea aveti o echipa compacta de muncitori in constructii , scule masina , vorbitori de engleza ofer lucrari in pret la firme renumite de constructii din Anglia pe zona londreii si numai .Contractele sint negociate de dumneavoastra direct cu compania.Transparenta maxima.

De asemenea, suntem disponibili și pe WhatsApp la numărul 07403997974 pentru orice întrebări sau informații suplimentare.

Nu ratați această oportunitate de a vă alătura unei echipe dinamice și de a vă dezvolta cariera într-un mediu stimulant!

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de WhatsApp sau la adresa de e-mail menționate mai sus.

Cu stimă,
ginodani5053@gmail.com
07403997974

AngliaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu AngliaMea.ro
Publicat:
2024-04-26 10:09
Nume:
gino
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Alta munca calificata
Localitate
Localitate:
Londra
 (Comentarii: 0)

Tags

   

















Pagini: 12...9