Biscuiti bebelusi liga 6-12 luni total blue 0728.305.612 

Angliamea.ro anunt: Total blue comercializeaza din stoc biscuiti liga pentru bebelusi 6-12 luni, import olanda.
biscuitii liga pentru bebelusi cu varste intre 6-10 luni sunt recomandati doar pentru zdrobire si amestecare in prepararea meniului, iar pentru cei intre 10-12 luni pot fi atat amestecati in meniul bebelusului, cat si consumati/rontaiti ca atare.
biscuitii liga pentru bebelusi 6-12 luni sunt fabricati cu ingrediente organice, naturale cu faina de grau, fara coloranti si arome artificiale, fara conservanti, biscuitii sunt impachetati in folie de inalta calitate pentru pastrarea prospetimii.
biscuitii pentru bebelusi liga 6-12 luni sunt o sursa de fibre si vitamina b1 si sunt ambalati cate 2 (6x2 biscuiti) pentru extra prospetime si pentru a putea fi luati in geanta bebelusului.
import olanda, biscuitii liga pentru bebelusi sunt deliciosi si usor de dizolvat in lapte sau piureuri pentru a fi oferiti incepand cu varsta de 6 luni.

AngliaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu AngliaMea.ro
Publicat:
2022-07-21 10:01
Nume:
total blue
Numar de telefon:
 
Adauga un nou anunt
 (Comentarii: 0)
   Pagini: 12