Camere de închiriat 

Angliamea.ro anunt: Buna , ma numesc Iosif, am 58 de ani si ofer înspre închiriere 2 camere duble intr-o zona linistita ( o camera este disponibilă cu un pat pentru cuplu sau se poate modifica sa fie cu 2 paturi pentru 2 persoane disponibil de maine și o alta camera este deja cu doua paturi disponibilă din data de 15 August ) . Prețul la o camera este de 750£ ușor negociabil cu biluri incluse , camerele au frigider personal , tv cu program românesc si sunt mobilate.
Casa este situată in South Harrow , sunt 3 camere , o Bucătărie , o baie , curte , parcare free . Parcul este la nici 1 min de mers pe jos , Asda și alte magazine sunt la nici 5 min respectiv 15 min pentru cele cu haine , mobila etc( lant de magazine ). La 10 min de mers pe jos este stația South Harrow. Pentru Mai multe detalii va rog sa nu ezitați sa ma sunați la nr de tel :+447889734127.

AngliaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu AngliaMea.ro
Publicat:
2022-08-02 08:15
Nume:
Iosif
Numar de telefon:
 
 
 
 
Adauga un nou anunt
Inchiriere / Vanzare
Inchiriere / Vanzare:
Inchiriere
Localitate
Localitate:
Londra
In apropiere de Londra
In apropiere de Londra:
Sud-Est
Cea mai apropiata statie
Cea mai apropiata statie:
Rail station Petts Wood
De inchiriat / De vanzare
De inchiriat / De vanzare:
Camera
Tipul camerei
Tipul camerei:
Camera dubla
Pret pe saptamana
Pret pe saptamana:
187
TV romana
TV romana:
Gradina
Gradina:
Mobilat
Mobilat:
Parcare privata
Parcare privata:
 (Comentarii: 0)

Tags

   

Pagini: 12...8