Creare website de prezentare, e-commerce, grafica sau marketing 

Angliamea.ro anunt: Ofer servicii de webdesign in wordpress si alte platforme de tip cms pe server compatibil cpanel (ceea ce va aduce avantaje de administrare pe cont propriu dupa lucrare), crearea de website-uri (prezentare/shop) de la zero sau blog-uri si consultanta in cumpararea de domeniu de internet si pachete de hosting. puteti consulta intreg portofoliul de lucrari la adresa boggie.ml.

website cu design atragator, optimizat pentru clientii tai, care va avea o parte din functiile urmatoare:
• optimizare de baza pentru google
• galerii de imagini/video
• slideshow-uri
• harta cu sediul
• formulare de contact
• meniu la alegere
• apelare rapida pentru mobil
• design functional (responsive) pentru orice device
• integrare butoane pentru canalele sociale
• certificat ssl pentru securitate oferit gratuit

mai multe detalii vom stabili telefonic sau online, pentru a satisface nevoile proiectului tau.
termen de realizare in functie de complexitatea proiectului intre 72 de ore (website cu maxim 3 pagini) cu si o luna (magazin online), in functie de proiectele in lucru la momentul respectiv. este necesara trimiterea tuturor materialelor pentru website (texte, imagini, logo-uri) la inceputul proiectului si dintr-o singura trimitere. termenul asumat este luat in calcul de la primirea tuturor materialelor (orice timp suplimentar pentru asteptarea materialelor necesare va fi asumat si platit de tine).

ofer suport pentru familiarizare cu website-ul nou 72 de ore de la predarea website-ului si pana la maxim 3 schimbari majore de functionalitate, design, etc. orice schimbare suplimentara va fi suportata de tine. pot oferi mentenanta pentru website-urile create pentru o taxa lunara stabilita in acord cu tine, pretul pornind de la 100 euro/luna in functie de complexitatea proiectului.

lucrez doar cu teme sau coduri achizitionate legal din diverse platforme online de tip marketplace (pentru care ofer dovada de achizitie – factura sau chitanta) iar costul acestora va fi suportat de tine dupa discutia initiala in care trasam directia noului proiect. pentru a vedea preturile actualizate acceseaza acum boggie.ml!

al doilea serviciu este design grafic, pornind de la cel mai important elemente al identitatii afacerii tale - logo-ul si pana la materiale tiparibile: flyer (fluturas), bannere, roll-up, steaguri, stickere masini, meniuri restaurant, afise, cataloage, personalizare tricouri sau brand identity. preturile pentru fiecare material in parte le stabilim impreuna si acestea oglindesc preturile practicate in piata.

al treilea serviciu prestat și foarte important precum si cautat este administrarea paginilor de social media ale afacerii tale prin creare de conținut grafic si texte personalizate pentru fiecare postare. cateva exemple ar fi facebook, instagram, twitter, pinterest sau tik tok, etc. preturile pentru crearea si administrarea fiecarui canal de social media in parte este de 100 de euro/canal de social media si include 4 postari pe luna/canal de media social, fie saptamanal, fie la alegerea ta.

intr-un cuvant, poti construi toata imaginea afacerii tale cu o singura persoana si astfel scapi de multiplele telefoane si cautari pentru toate sectiunile de grafica, web și social media, toate la preturi convenabile si ajustate pentru bugetul tau.

modalitatea de plata este de 50% avans la preluarea proiectului (care nu se restituie, luand in calcul faptul ca eu deja am lucrat la website-ul tau si nu pot folosi design-ul si functionalitatile website-ului in alta parte) si restul de 50% la predarea proiectului. pretul este stabilit impreuna cu tine si reflecta necesitatile proiectului. asigur confidentialitatea proiectelor prin intelegeri de comun acord.

la nevoie pot elibera factura prin intermediul upwork.

daca te-am facut curios si vrei sa lucram impreuna, astept mesajul tau pe whatsapp la numarul de pe profil sau telefonic - 0720816580. preturi de la 100 euro/site static cu 3 pagini sau website de tip one page (o singura pagina) si realizare in maxim 72 de ore in functie de volumul de lucru.
poti consulta intreaga oferta actualizata daca accesezi acum boggie.ml!
abia astept sa ne cunoastem si sa aflu mai multe despre proiectul tau!

AngliaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu AngliaMea.ro
Publicat:
2023-10-16 12:05
Nume:
Bogdan
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
 (Comentarii: 0)

Catalogul companiilor (categorii)

Total societati
   Pagini: 12...5