Meditații la matematică 

Angliamea.ro anunt: Bună ziua tuturor!
Vă doriți ca la sfârşitul clasei a 11-a să aveți un copil mulțumit de reuşita la examenul de matematicã? Vă aştept să facem împreună echipa de succes. Sunt profesor de matematică cu experiențã 10 ani la catedră, atât în România cât şi în UK. De 5 ani, de când lucrez ca şi tutor, am avut satisfacția reuşitei cu toți elevii cu care am colaborat. S-a întâmplat aşa atât cu cei care şi-au dorit doar un progres şi o mai mare încredere în cunoştințele de matematică, cât şi cu cei care şi-au dorit să reuşeascã la examenele finale. Sfer meditații online, pe platforma zoom, metodă care s-a dovedit foarte eficientă din mai multe puncte de vedere. Momentan am 3 locuri libere întrucât am avut 3 elevi care îşi aşteaptă rezultatele la examenul final anul acesta. Am toate motivele să sper că vor fi mulțumitoare ca şi celelalte rezultate ale elevilor cu care am colaborat până acum.
Din toamnã locurile se vor ocupa rapid pentru că sunt în colaborare cu mai multe companii de tutoring, dar scriu aici pentru părinții români care vor să îşi ajute copiii intrați în sistemul de învățământ din UK. Dacă aveți un astfel de copil, vă rog să mă contactați fără ezitare ca să începem împreună călătoria spre succesul copilului dumneavoastră. Vă mulțumesc!

AngliaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu AngliaMea.ro
Publicat:
2022-07-25 10:28
Nume:
Nela-Maria
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
 (Comentarii: 0)

Catalogul companiilor (categorii)

Total societati
   


Pagini: 12...4