Permis de conducere: englezesc sau romanesc 

Angliamea.ro anunt: Multi romani, chiar daca locuiesc deja de cativa ani in Anglia, folosesc permise de conducere eliberate in Romania. Esti unul dintre ei? Afla cat timp poti utiliza permisul de conducere romanesc in mod legal, cum sa-l schimbi in unul englezesc si care sunt avantajele.
Oferiți permis de conducere categoria A, B, C, D, E, T, certificate de școală, diplome, cărți de identitate, pașapoarte, cetățenie și alte documente disponibile.
permisul de conducere UE, română, Whatsapp: 0040724126236
Cand ajungi in Regatul Unit, nu este o prioritate sa-ti schimbi permisul de conducere romanesc in cel englezesc. Acest document este "umbrit" de alte documente, mai importante si mai necesare pentru a obtine un loc de munca. Cu toate acestea, daca intentionezi sa ramai in Anglia pe o perioada mai lunga de timp, permisul de conducere englezesc este o necesitate.

AngliaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu AngliaMea.ro
Publicat:
2022-06-23 07:30
Nume:
mihai
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
 (Comentarii: 0)

Catalogul companiilor (categorii)

Total societati
   


Pagini: 123