Programator web 

Angliamea.ro anunt: Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a incepe o promovare a afacerii dumneavoastra in mediul online, primul lucru de care aveți nevoie este o reprezentare adecvata pe internet.
Dezvolt pagini web, dinamice, moderne, ușor de accesat de catre clienti, optimizate pentru dispozitivele mobile, prin intermediul carora va puteti promova serviciile. Livrez proiectele la timp și ofer suport pe termen lung pentru sustinerea afacerii dumneavoastra..
Folosesc urmatoarea tehnologie: Pentru partea de front-end: Bootstrap 5.1, Html 5, JavaScript iar pentru partea de back-end, ca administrator de continut, PHP+MySql, JavaScript.
Tematica pagini web: Toate tipurile de afaceri locale (Plumber, Electrician, Gas Safe specialist, Car Recovery, Car Towing, General Contractor, HVAC Business, House Painter, Locksmith, Moving Company, Roofing Contractor), Hotel ( crearea modulelor de rezervare automata a camerelor), Saloane de infrumusetare.
Campanii Google Local Services si promovarea serviciilor.

AngliaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu AngliaMea.ro
Publicat:
2024-02-11 10:13
Nume:
Dan
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
 (Comentarii: 0)

Catalogul companiilor (categorii)

Total societati
   

Pagini: 12...5