Haihui in UK

Iata de ce Simona Halep nu ne datoreaza nimic

2017-06-13

Romanii se pricep la orice, se stie: de la politica, medicina, tehnica, pana la sport. Bineinteles, toti romanii se pricep si la tenis. Ei stiu exact unde a gresit Simona Halep in ultimul meci si ce strategie trebuia sa aplice ca sa castige.

Iata de ce Simona Halep nu ne datoreaza nimic

"Nu a servit din unghiul potrivit", "E instabila, nu s-a concentrat suficient", "Slab joc dom'le, cum e posibil sa joci in halul asta?". Cand castiga, inseamna ca "a avut noroc". Cand pierde isi arata adevarata valoare.

Asta spun "specialistii", o mare majoritate a romanilor care in viata lor nu au participat la o competitie, care in viata lor nu au practicat un sport, care habar nu au ce inseamna performanta. Cu berea in mana si sarmalele la gura, ei cunosc, stiu si desfiinteaza din cateva cuvinte cu o inconstienta porcina, pe oricine reuseste ceva. In general, romanii au o satisfactie deosebita in a nega sau macar minimaliza calitatile celui care obtine rezultate, mai ales daca acesta din urma e conational de-al lor. Dar despre cine vorbim aici? Vorbim chiar despre numarul 2 in clasamentul tenisului mondial feminin. Personalitatea sportiva a momentului, numele la adresa caruia se aduc aprecieri laudative din toate partile. Pentru prima data am auzit vorbindu-se in Marea Britanie atat de apreciativ despre un roman. Iata, Romania nu inseamna doar saracie, infractori, cersetori, traficanti, poate gandi orice britanic. Romania e si tara care da sportivi de asemenea calibru.

Din pacate insa, asocierea e nedreapta. Romania nu a facut absolut nimic pentru Simona Halep, nu i-a oferit nici macar un teren decent pe care sa se poata antrena. Intreaga pregatire, antrenorul, cheltuielile aferente unui sport atat de costisitor au fost si sunt suportate de...familia Simonei. Eforturile, munca, sacrificiile sunt ale ei si ale familiei. Si totusi, ea reprezinta si Romania. Adica face acest lobby puternic Romaniei absolut gratuit. Si totusi, romanii nu sunt constienti de asta. Ei au impresia ca Simona le datoreaza ceva. Nici ea si nici alti sportivi romani nu le datoreaza nimic. Cu asa gandire si atitudine fata de cei valorosi, romanii isi merita soarta. Ei merita sa fie in continuare reprezentati de manelisti si de infractori. Citeste mai mult...

 

   

 

Comentarii

Arata cele mai noi primele

Asa va denigrati tara a scris
2017-08-19 15:56
Ptr cateva ciori care au zapacit tara ii catalogati pe toti romanii,la fel?

Popa Buric a scris
2017-06-26 16:59
Perfecta dreptate
Meniul preferat al romanilor e de a se manca intre ei. Nu conteaza in ce tara sunt.

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26