Haihui in UK

Reteta unui Craciun ideal in 10 pasi

2016-12-20

Nu stiu cum e pentru altii, insa pentru mine stiu exact cum ar arata Craciunul ideal. Ar trebui sa aiba, nici mai mult, nici mai putin de...ei bine, 10 "ingrediente". Sa fie zapada multa, decor de poveste si cadouri nesfarsite? Nu chiar...Vizite interminabile, amabilatati obositoare sau zeci de feluri de mancare? Nici vorba!

Reteta unui Craciun ideal in 10 pasi

1. Craciunul perfect incepe cu un brad de Craciun. Nu trebuie sa fie nici mare, nici perfect. De fapt, nici nu trebuie sa fie un brad. Cateva crengute cu mirosul lor proaspat si verdele lor crud, ar fi suficiente pentru a aduce putina magie.

2. Decor festiv. Asta nu inseamna zile intregi de pregatire sau tone de ornamente. Inseamna o casa curata, cateva beculete, tacamuri noi sau servetele tematice.

3. Un fel de mancare reusita. Nu doua, nu trei feluri ci doar unul, cu conditia sa fie ceva ce imi place cu adevarat sau care imi iese foarte bine. Efortul depus in a gati ceva special e o mica dar meritata satisfactie. Categoric, Craciunul nu trebuie sa fie un prilej de excese sau ore nesfarsite in bucatarie. Citeste mai mult...

 

   

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Unde va veti petrece concediul anul acesta?

In Romania

In UK

Intr-o alta tara europeana

Pe un alt continent

Nu voi avea concediu anul acesta

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.21
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.57
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.09
 
RON - USD = 0.24