Angliamea.ro promo (articole promovate)

Finantarea studiilor pentru cetatenii UE ramane neschimbata Finantarea studiilor pentru cetatenii UE ramane neschimbata (2017-05-23)
Procesele politice cauzate de Brexit ii nelinistesc pe romanii din UK. Totusi, guvernul Regatului Unit a luat masuri ca studentii prezenti si viitori din tarile UE sa nu aiba emotii nemotivate.
Mai mult Comentarii: 1

Despăgubirea în urma accidentului de circulație în UK – tot ce trebuie să știți Despăgubirea în urma accidentului de circulație în UK – tot ce trebuie să știți (2017-03-22)
Cu toții suntem participanți la trafic. De aceea, dacă ați fost implicați într-un accident rutier, este important să nu vă pierdeți controlul, să știți că noi toți avem drepturi egale și suntem protejați de legislația Regatului Unit.
Mai mult Comentarii: 0

Doua curse saptamanale ale autocarelor Eurolines leaga Romania de Anglia Doua curse saptamanale ale autocarelor Eurolines leaga Romania de Anglia (2015-11-25)
Incepand din primavara acestui an compania Eurolines a deschis o noua linie, cea de Londra.
Mai mult Comentarii: 2

Masajul cu Masajul cu "Roll Shaper" (2014-01-14)
La „Studio figura” masajul este efectuat de cliente, lucrând cu dispozitivul „Roll shaper“. Acesta este masajul limfatic, care poate fi combinat cu exerciţii simple (femeile îşi schimbă poziţia corpului şi se adapteză la cilindrul rotativ).
Mai mult Comentarii: 0

Pagini: 1

 

Studiu

Iti place vremea in UK?

Da

Nu

Nu stiu inca/ Mi-e indiferent

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.04
 
RON - GBP = 0.20
 
EUR - RON = 4.58
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.92
 
RON - USD = 0.26