Angliamea.ro promo (articole promovate)

Finantarea studiilor pentru cetatenii UE ramane neschimbata

2017-05-23

Procesele politice cauzate de Brexit ii nelinistesc pe romanii din UK. Totusi, guvernul Regatului Unit a luat masuri ca studentii prezenti si viitori din tarile UE sa nu aiba emotii nemotivate. Cu acest scop la sfarsitul lunii aprilie s-a anuntat ca in 2018-2019 posibilitatile pentru a primi ajutor financiar raman cum au fost si pana acum.

Finantarea studiilor pentru cetatenii UE ramane neschimbata

Guvernul UK garanteaza studentilor din UE, celor prezenti si viitori, ca nu numai in anul acesta, dar si la anul, dupa admiterea la orice universitate din UK stuidentii vor putea primi un imprumut preferential de stat pentru studii, pentru acoperirea costurilor de trai si alte burse de studii si subventii oferite studentilor.

Prezenta decizie din 21 aprilie inseamna ca studentii din UE nu vor plati pentru studii mai mult decat studentii din UK si vor avea accesul la toate fondurile si subventiile avand drepturile egale cu cei localnici.

„Motivul principal succesului nostru este ca reusim sa atragem talentele din toata lumea. Decizia guvernului prin care se garanteaza finantarea necesara va indemna capetele cele mai luminate din toata Europa sa-si continuie studiile in Regatul Unit.“ – a asigurat Ministrul Educatiei din UK Jo Jonson. Citeste mai mult...

Finantarea studiilor pentru cetatenii UE ramane neschimbata
 

   

Tags: Needone, Needone UK, Study London

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26