Evenimente

Spectacolul de artificii de Anul Nou!

2016-12-29

Nu ai inca planuri de Anul Nou? Atunci trebuie sa mergi si sa urmaresti spectacolul de artificii din centrul Londrei! Nu te multumi doar cu imaginile de la televizor, mergi in inima show-ului alaturi de mii de persoane!

Spectacolul de artificii de Anul Nou!

Spectacolul este atat de popular incat cei care doresc sa aiba asigurat un loc, trebuie sa-si achizitioneze bilete. Daca doresti sa ai garantat un loc excelent de unde sa urmaresti artificiile, va trebui sa-ti cumperi un bilet care costa £10.

Vor fi patru zone de vizionare: Victoria Embankment, South Bank, Westminster Bridge si Waterloo Bridge. Aceste locatii sunt cu plata. Puteti insa vedea artificiile gratuit, aproape la fel de bine din urmatoarele zone: Monument, Bank, Cannon Street, Tower Bridge, Southwark Bridge, Millennium Bridge, Parliament Hill.


Locatia: diferite locatii din centrul Londrei
Data: 31 Decembrie
Intrarea: £10

Pentru mai multe detalii vizitati https://www.london.gov.uk/events/2016-12-31/london-new-years-eve-fireworks-2016?source=vanityurl

 

   

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.21
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.84
 
RON - USD = 0.26