Stiri

300 lire sterline pe luna pentru a locui in cocioabe!

2017-10-07

Presa din Marea Britanie scoate la iveala o poveste incredibila. Zeci de muncitori romani traiesc in conditii mizere, in interiorul unor „mahalale ilegale“ si pentu asta platesc sute de euro lunar.

300 lire sterline pe luna pentru a locui in cocioabe!

Potrivit publicatiei Mail Online, aproximativ 120 de imigranti din Europa de Est, majoritatea din Romania, au fost gasiti traind in niste cocioabe, constructii ilegale situate in gradina din spatele vilei unui milionar britanic, din Mill Hill, nordul Londrei.

Este vorba mai exact despre milionarul Gerald Fitzgerald, in varsta de 60 de ani. Din aceasta afacere mizerabila barbatul castiga lunar aproximativ 40.000 de lire sterline.

Mai grav este ca milionarul Gerald Fitzgerald este ajutat de un cuplu de romani pentru a rula toata operatiunea. Potrivit informatiilor din presa cei doi romani sunt responsabili cu racolarea chiriasilor, de preferat nou veniti in Londra si disperati dupa un acoperis deasupra capului.

Asadar aveti mare grija! Nu va lasati pacaliti de escroci!

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Escrocherie, Gerald Fitzgerald, Milionar, Mill Hill, Romani in Londra

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26