Stiri

Accident teribil in sud-vestul Londrei!

2017-08-10

Momente de groaza, astazi, pe strazile Londrei! Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a intrat intr-o cladire din sud-vestul Londrei.

Accident teribil in sud-vestul Londrei!

Totul s-a petrecut astazi in jurul orei 7am (9am ora Romaniei) in Lavender Hill, in apropiere de gara Clapham Junction. Un autobuz supraetajat, care circula pe linia 77 cu destinatia Waterloo, a parasit carosabilul si a intrat, in plin, intr-o cladire (Poggen Pohl Kitchen Design Centre).

La momentul accidentului in autobuz erau zeci de persoane. A fost nevoie chiar de un echipaj de descarcerare pentru a scoate din autobuz doua femei blocate intre fiare. Din fericire doar 10 oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, printre care si soferul autobuzului, insa nimeni nu a fost grav ranit.

Potrivit informatiilor din presa britanica, se pare ca soferul autobuzului si-a pierdut cunostinta inainte de impact. Autoritatile din Londra nu au stabilit insa cauzele acestui incident.

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Accident, Autobuz, Levender Hill, Londra, Victime

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26