Stiri

Atac in Londra! O camioneta a intrat intr-un grup de pietoni!

2017-06-19

O camioneta a intrat intr-un grup de pietoni, in apropierea unei moschei din nordul Londrei. Cel putin 10 persoane sunt ranite.

Atac in Londra! O camioneta a intrat intr-un grup de pietoni!

Totul s-a intamplat in noaptea dinspre duminica spre luni, in jurul orei 00:20 (02:20 ora Romaniei). Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o autoutilitara a iesit de pe carosabil si a lovit in plin un grup de pietoni, in apropierea unei moschei din nordul Londrei.

Mai exact, potrivit The Guardian, incidentul rutier s-ar fi produs in fata Oficiului Musulman pentru Asistenta Sociala, situat la aproximativ 300 de metri de Moscheea Finsbury Park, in zona Seven Sisters Road.

Potrivit informatiilor care vehiculeaza prin presa, se pare ca in momentul comiterii atacului la bordul camionetei se aflau trei barbati. Autoritatile suspecteaza ca ar putea fi vorba de un atac comis ca "razbunare" dupa incidentele teroriste islamiste comise in ultimele luni in Marea Britanie.

Cel putin 10 persoane sunt ranite, dintre care 3 sunt in stare critica. Victimele sunt credinciosi musulmani iesiti din moschee dupa o slujba religioasa desfasurata in perioada Ramadanului.

 

   

Tags: Atac cu camioneta, Atac in Londra, Moschee, Razbunare, Victime

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26