Stiri

Bilantul dezastrului din Grenfell Tower!

2017-06-15

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata si alte aproape 80 au fost ranite in incendiul care a izbucnit in cursul noptii de marti spre miercuri intr-un bloc de locuinte din vestul Londrei.

Bilantul dezastrului din Grenfell Tower!

Potrivit Sky News, la ora actuala 78 de persoane ranite in urma incendiului sunt tratate in 6 spitale din Londra, 18 dintre acestea fiind in stare critica.

Pana acum 12 persoane si-au pierdut viata si din pacate politia se asteapta ca numarul mortilor sa creasca, dat fiind ca multe persoane sunt date disparute. Rudele celor disparuti fac apeluri disperate inclusiv pe retelele de sociale.

Ce a provocat aceasta tragedie? Potrivit informatiilor din presa incendiul a izbucnit din cauza unui frigider care ar fi explodat. Ba mai mult, materialele folosite pentru renovarea fatadei cladirii ar fi contribuit la modul si rapiditatea cu care s-au propagat flacarile. Brigada Pompierilor din Londra nu s-a pronuntat asupra acestui fapt, fiind inca prea devreme.

 

   

Tags: Bloc, Grenfell Tower, Incendiu, Londra, Tragedie, Victime

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26