Stiri

Concert in avion, pe ruta Cluj Napoca-Londra!

2017-10-02

Opt studenti din Cluj Napoca au facut un adevarat spectacol printre nori, duminica in timpul unei curse aeriene Cluj Napoca-Londra si retur.

Concert in avion, pe ruta Cluj Napoca-Londra!

Pasagerii care au zburat duminica pe ruta Cluj-Londra, si retur, au avut parte de o experienta inedita din partea a opt studenti ai Academiei de muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca. Imediat ce au ajuns printre nori, studentii si-au scos instrumentele si au inceput un adevarat concert. Tinerii au vrut ca spectacolul lor sa fie unul inedit si au reusit. Melodii precum "Dincolo de nori" (Holograf), "Shape of you" (Ed Sheeran), "My way" (Frank Sinatra) sau "Nothing else matters" (Metallica) au fost un deliciu pentru ascultatori.

Potrivit publicatiei monitorulcj.ro, spectacolul tinerilor face parte din proiectul cultural "Simfonie dincolo de nori", un proiect organizat de o actrita in varsta de 28 de ani de la Teatrul de Stat din Constanta, prin intermediul caruia se doreste ca Romania sa contribuie la sarbatorirea Zilei Internationale a Muzicii, care se celebreaza in fiecare an, pe data de 1 octombrie. Asadar, nici locul si nici ziua nu au fost alese intamplator.

 

   

AngliaMea.ro

Tags: 1 octombrie, Avion, Cluj Napoca-Londra, Concert, Pasageri, Spectacol, Ziua Internationala a Muzicii

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26