Stiri

Dezbracati pe strazile din Londra!

2017-08-12

Sute de oameni au alergat goi pe strazile din Londra, in cadrul unui eveniment. Stiti despre ce a fost vorba?

Dezbracati pe strazile din Londra!

Evenimentul intitulat “Streak for Tigers” a fost organizat de Gradina Zoologica din Londra si a avut ca scop strangerea de fonduri pentru implementarea unor programe de sustinere a tigrilor sumatrani. In prezent, din cauza defrisarilor si a branconajului, tigrii sumatrani sunt in paricol de diparitie. Potrivit expertilor WWF (World Wildlife Federation), astazi mai exista in lume mai putin de 400 de exemplare.

Asftel, joi seara, sute de iubitori si-au dat intalnire, s-au dezbracat si au alergat in jurul gradinii zoologice din Londra. Unii au alergat pur si simplu dezbracati, iar altii pentru a fi cat mai sugestivi, si-au pictat pielea astfel incat sa sa para ca poarta un costum de tigru.

Potrivit publicatiei The Sun, la eveniment au participat aproximativ 200 de persoane si au reusit sa stranga 28.000 de lire sterline.

Dezbracati pe strazile din Londra! Dezbracati pe strazile din Londra! Dezbracati pe strazile din Londra! Dezbracati pe strazile din Londra!
 

   

AngliaMea.ro

Tags: Animale, Eveniment, Gradina Zoologica din Londra, Sport, Tigri

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26