Stiri

S-a decis data Discursului Reginei!

2017-06-16

Desi Discursul Reginei era programat pentru luni, 19 iunie, acesta a fost amanat. Iata cand va avea loc!

S-a decis data Discursului Reginei!

Chiar daca Partidul Conservator nu a ajuns inca la un acord pentru formarea unui guvern, liderul Camerei Comunelor a anuntat in mod oficial ca Discursul Reginei, va avea loc miercuri, pe 21 iunie.

"Deschiderea oficiala a Parlamentului si Discursul Reginei vor avea loc miercuri, 21 iunie. Guvernul a ajuns la un acord cu Palatul Buckingham pentru aceasta data", a anuntat Andrea Leadsom, potrivit The Guardian.

Discursul Reginei este redactat de catre Guvern si prezinta o schema a programului de guvernare planificat pentru urmatoarea sesiune parlamentara. De regula cea care da citire acestui program este regina Elizabeth a II-a.

De ce a fost amanat Discursul Reginei? Amanarea s-a produs pe fondul negocierilor dintre Partidul Conservator si Partidul Democratic Unionist din Irlanda de Nord. Amanarea Discursului Reginei este rara, insa nu este prima data cand se intampla asta. In 2010 de exemplu acesta a avut loc dupa 20 de zile de la alegerile generale, iar in 1992 amanarea a fost de aproape o luna.

 

   

Tags: Discursul Reginei, Guvern, Regina Elizabeth a II-a

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26