Stiri

Greva la metroul din Londra!

2017-01-09

Este haos in Londra. Angajatii de la metroul londonez au declansat o greva de 24 de ore!

Greva la metroul din Londra!

Aveti mare grija daca v-ati planificat deplasari prin Londra astazi. Traficul este paralizat. La metrou este haos. Ba mai mult, atat autobuzele, cat si transportul feroviar metropolitan sunt deja suprasolicitate.

Greva a inceput duminica seara, la ora locala 6.00pm si urmeaza sa se incheie in aceasta seara. Circulatia metroului este grav afectata, majoritatea statiilor din centrul Londrei fiind deja inchise. “Aceasta greva va reprezenta un inconvenient major pentru calatori si turisti”, arata o postare de pe Facebook a primarului Londrei, Sadiq Khan.

Care este motivul acestei greve?! Potrivit presei britanice, angajatii de la metrou sunt nemultumiti din cauza reducerilor de personal. Ei spun ca in ultima vreme au fost suprimate aproximativ 900 de posturi “cruciale pentru securitatea statiilor”. De asemenea, ei denunta eliminarea ghiseelor de vanzare a biletelor in statii si inlocuirea acestora cu distribuitoarele de bilete automate.

Pentru a vedea exact starea traficului din Londra, actualizata, in decursul acestei zile, va sfatuim sa accesati acest link: https://tfl.gov.uk/campaign/tube-strike

 

   

Tags: Greva, Haos, Londra, Metrou, Nemultumire, Trafic, Trafic feroviat

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26