Stiri

Horia Brenciu va canta la Londra!

2017-10-09

Pe 21 octombrie Horia Brenciu si HB Orchestra vor sustine primul lor concert la Londra. Iata toate detaliile!

Horia Brenciu va canta la Londra!

Concertul se va desfasura la “The Alice Bar”. Concertul va incepe in jurul orei 23:30., iar accesul se va face incepand cu ora 21.00.

Va fi un eveniment premiera, intrucat acesta este primul concert al artistului roman la Londra. Tocmai de aceea Horia Brenciu promite un adevarat show, pregatit cu mult suflet si energie.

„Vom canta in engleza, spaniola, italiana, germana, franceza, dar in special, in romana! Vom canta piesele noastre de pe cele 3 albume si multe alte refrene celebre pentru toti romanii, pentru ca ei vor constitui majoritatea spectatorilor nostri de la „The Alice“. Cea mai mare dorinta a mea este sa-i aud cantand 2, 3, 4, 5 ore… pana dimineata!“, a declarat Horia Brenciu potrivit portalului adevarul.ro.

„Cei care vor veni imi doresc sa fie constienti ca la concertul meu, nu vin la distractie, ci la treaba. Vor munci cu palmele, cu picioarele, cu vocile, cu tot corpul. Daca e premiera, bal sa fie!”, a adaugat artistul.

Horia Brenciu va canta la Londra!
 

   

AngliaMea.ro

Tags: Artisti romani in UK, Concert, Horia Brenciu, Spectacol, The Alice Bar

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26