Stiri

Incendiu urias la Londra!

2017-06-14

S-a dezlantuit infernul azi-noapte in vestul Londrei! Un incendiu a inghiti o cladire de locuinte.

Incendiu urias la Londra!

Este vorba despre blocul turn Grenfell Tower din Latimer Road, White City. Potrivit martorilor prezeni la fata locului primele sirene s-au auzit in jurul orei 12.30am. Focul a pornit de la al doilea etaj si s-a raspandit rapid in toata cladirea, inghitind toate cele 24 de etaje.

Potrivit dailymail, la fata locului au ajuns peste 200 de pompieri care sa lupte cu flacarile.

Locuitorii din blocurile vecine au fost evacuati. Se estimeaza ca in cladirea cuprinsa de flacari locuiesc peste 200 de persoane in 120 de apartamente. Toti cei prinsi in infern tipau diaperati dupa ajutor. Unii au sarit de la etaj in timp ce altii au incercat sa-si faca franghii din cearceafuri, pentru a ajunge la sol. Zeci de persoane au fost ranite si mai multe persoane au murit, insa deocamdata nu s-a precizat numarul exact al acestora.

"Sunt blocat in bloc!!! Nu pot iesi din casa pentru ca voi muri din cauza fumului", este mesajul disperat postat pe Twitter de unul din locuitorii prinsi in infern.

 

   

Tags: Haos, Incendiu, Vestul Londrei

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Unde va veti petrece concediul anul acesta?

In Romania

In UK

Intr-o alta tara europeana

Pe un alt continent

Nu voi avea concediu anul acesta

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.21
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.57
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.09
 
RON - USD = 0.24