Stiri

Inselatorie cu pisici, in Marea Britanie

2017-06-13

Adam Pattinson, un britanic in varsta de 34 de ani, a reusit sa obtina 2.500 de lire sterline, inventand o pacaleala cu pisici moarte.

Inselatorie cu pisici, in Marea Britanie

Britanicul a declansat o campanie de strangere de fonduri in online pretinzand ca in urma unui incendiu, toate cele trei pisici ale sale ar fi murit. Povestea barbatului a ajuns apoi pe o pagina de Facebook dedicata iubitorilor de pisici din Birmingham (Kings Heath Cat Club) si astfel a reusit sa stranga aproape 2.500 de lire sterline, prin intermediul platformei GoFundMe.

“Nu e vorba de bani, oamenii au plans pentru el, au aprins o candela pentru pisicile lui si el chiar a tinut un discurs in care si-a exprimat recunostinta”, a declarat potrivit metro.co.uk, Sophie James, o femeie membra a paginii de Facebook Kings Heath Cat Club.

Intr-un final povestea a ajuns pe mana politiei si s-a dovedit a fi o pacaleala. Britanicul si-a recunoscut fapta si a pledat vinovat pentru frauda. Dupa ce a returnat banii inapoi pagubitilor, acesta a fost nevoit sa plateasca o taxa de 185 de lire sterline si a fost condamnat la 100 de ore de munca in folosul comunitatii.

 

   

Tags: Facebook, Inselatorie, Pacaleala, Pisici

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Unde va veti petrece concediul anul acesta?

In Romania

In UK

Intr-o alta tara europeana

Pe un alt continent

Nu voi avea concediu anul acesta

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.21
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.57
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.09
 
RON - USD = 0.24