Stiri

Iohannis, ferm si ironic, cu noul Guvern

2017-01-05

Miercuri, 4 ianuarie, noul guvern condus de Sorin Grindeanu a depus juramantul de investitura la Palatul Controceni. La finalul ceremoniei, presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs mai mult decat surprinzator, am putea spune. Iata ce le-a transmis seful statului noilor ministri.

Iohannis, ferm si ironic, cu noul Guvern

Guvernul Grindeanu a primit ieri investitura Parlamentului, cu 296 de voturi pentru si 133 impotriva. Cei 26 de ministri au fost audiati pe repede-inainte, in doar cateva ore, in comisiile de specialitate si cum era de asteptat, de altfel, toti au primit aviz favorabil.

La finalul ceremoniei de depunere a juramantului de investitura, presedintele a sustinut si el un discurs. In cuvantarea sustinuta, Klaus Iohannis a fost ferm si mult mai “acid” decat ne-a obisnuit pana acum. Discursul sau a fost plin de ironii la adresa programului de guvernare al noului Guvern.

In discursul sau, presedintele a avertizat, intr-o nota ironica noul Guvern ca are “de indeplinit promisiuni complicate” si le-a solicitat membrilor Cabinetului Sorin Grindeanu “sa livreze ceea ce au promis in campania electorala”.


 

   

Tags: Discurs, Klaus Iohannis, Noul Guvern, Palatul Controceni, Presedintele Romaniei, Sorin Grindeanu

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26