Stiri

Material BBC despre cea mai infloritoare "industrie" din Romania: videochat-ul

2017-08-11

BBC a realizat un amplu reportaj despre una dintre cele mai de succes afaceri din Romania: videochat-ul. Jurnalistii britanici au descoperit ca mii de femei sunt implicate in aceasta piata care functioneaza non-stop. Reporterii BBC au intervievat tinere care lucreaza in acest domeniu pentru a afla ce le-a determinat sa faca acest pas si care sunt castigurile, dar si persoane din echipa unei astfel de afaceri.

Material BBC  despre cea  mai infloritoare "industrie"  din Romania: videochat-ul

Tara noastra este in prezent lider mondial in acest domeniu, dupa ce valoarea afacerilor a ajuns la 100 de milioane de euro. BBC noteaza ca un studio profesionist de videochat se afla chiar „in inima Bucurestiului". L., o tanara care lucreaza la un astfel de studio timp de opt ore pe zi, castiga pana la 4000 de euro pe luna, aproape de zece ori mai mult decat salariul minim al unui roman. Studioul castiga alti 4000 de euro din activitatea tinerei, iar host-ul de videochat, unde este promovat si studioul L., castiga dublu – 8000 de euro.

Intre 35 si 40 de milioane de utilizatori viziteaza acest site zilnic si in orice moment al zilei pot alege din peste 2000 de tinere. Nu e de mirare ca industria videochat-ului a ajuns sa genereze venituri estimate la 2-3 miliarde de dolari, doar in 2016, subliniaza BBC. Citeste mai mult...

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Material BBC, Prostitutie, Reportaj Romania, Videochat romance

 

Comentarii

Arata cele mai noi primele

Marcu Mara a scris
2017-08-16 11:06
Normal ca toate se apuca de chat, pentru ca sumele pe care le castiga sunt fabuloase! Eu sunt plecata de multi ani din tara, slava Domnului, dar daca as fi ramas, probabil tot asta as fi facut. Am o prietena care castiga 8.000$ pe luna, in doi ani si-a luat un super-apartament si masina. Pana la urma, nu e prostitutie, terminati cu blamarea!

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26