Stiri

Panica intr-un tren de mare viteza din Londra

2017-10-03

Totul s-a intamplat in apropierea statiei Wimbledon din sud-vestul Londrei, dupa ce un barbat a inceput sa citeasca cu voce tare din Biblie.

Panica intr-un tren de mare viteza din Londra

Tinand cont de evenimentele neplacute din intreaga lume, in momentul in care barbatul a inceput sa citeasca cu voce tare cuvinte "sfinte", oamenii au devenit suspiciosi. Spaima lor s-a accentuat insa, potrivit bbc, in momentul in care acesta a inceput sa citeasca versete precum: “moartea nu e sfarsitul”.

Oamenii n-au stat prea mult pe ganduri. Au fortat deschidere usilor trenului in care se aflau si au inceput auto-evacuarea. Din fericire nu a fost vorba despre niciun atac terorist. Nimeni nu a fost ranit si nimeni nu a fost arestat in acest caz, insa reteaua de transport feroviar a inregistrat intarzieri semnificative.

Voi cum ati fi reactionat in aceasta situatie?

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Calatori, Gara, Incident, Tren, Wimbledon

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26