Stiri

Regina Elisabeta a II-a, cat pe ce sa fie impuscata!

2017-01-06

Regina Elisabeta a II-a, era la un pas de a fi impuscata de un gardian de la Palatul Buckingham. Cum s-a putut intampla asa ceva?!

Regina Elisabeta a II-a, cat pe ce sa fie impuscata!

Potrivit The Independent, incidentul s-a intamplat intr-o noapte, la ora 3:00, cand Regina, in varsta de 90 de ani a iesit sa se plimbe prin gradina. Gardianul a vazut silueta in intuneric, insa nu si-a dat seama ca este insusi Regina.

Crezand ca este vorba despre un intrus, gardianul a reactionat imediat: ”Cine este?”. Dupa ce si-a dat seama ca era chiar regina Elisabeta a II-a in persoana, acesta ar fi adaugat: “La naiba, Majestate, era cat pe ce sa va impusc”.

Regina si-a pastrat simtul umorului, ba chiar s-a aratat satisfacuta de reactia prompta a gardianului: “Totul este cat se poate de bine (…) Data viitoare am sa sun inainte, pentru ca sa nu fiti nevoiti sa trageti in mine”.

In ultima vreme, Regina nu a mai aparut in public. Din acest motiv au aparut foarte multe zvonuri, multi oamenii facandu-si griji pentru starea de sanatate a acesteia. Ei bine, acest incident a fost facut public tocmai pentru ca oamenii sa nu-si mai faca griji. Regina este bine. Ea nu si-a facut aparitia in public in perioada sarbatorilor, doar datorita unei raceli mai puternice.

 

   

Tags: Incident, Palatul Buckingham, Regina, Regina Elisabeta a II

 

Comentarii

Arata cele mai noi primele

LTD a scris
2017-01-10 14:19
Comentariul a fost sters din cauza continutului imoral (cuvinte nepotrivite, ofensive etc.)

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26