Stiri

Roman arestat dupa ce a intretinut relatii sexuale cu "sotia" sa in varsta de doar 12 ani!

2017-10-10

Un roman in varsta de 25 de ani stabilit in Essex a fost arestat si condamnat la 6 ani de inchisoare dupa ce a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu sotia sa in varsta de doar 12 ani.

Roman arestat dupa ce a intretinut relatii sexuale cu "sotia" sa in varsta de doar 12 ani!

Un caz revoltator face mare valva in presa din Marea Britanie. Desi in Romania varsta consimtamantului casatoriei este la fel ca in UK, de 16 ani, potrivit publicatiei thesun.co.uk, doi tineri de etnie rroma s-au casatorit ilegal anul trecut, in Romania, pe cand fata avea doar 12 ani.

Dupa casatorie, cei doi s-au mutat in Regatul Unit, cel mai probabil pentru a-si cladi un viitor. Autoritatile din UK au descoperit casatoria ilegala dintre cei doi dupa ce anul acesta, pe 7 aprilie, un echipaj de politie i-a oprit in trafic la o spalatorie din Epping, pentru un control.

Acum barbatul a ramas dupa gratii, iar fata se afla in Romania, urmand ca peste cateva saptamani sa aduca pe lume un copil.

 

   

Tags: Casatorie ilegala, Inchisoare, Minora insarcinata, Minori, Romani in UK, Rromi

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26