Stiri

Romani Protejati – Program inovativ, pentru romanii gay din Londra!

2017-06-12

Vorbesti romaneste? Esti gay, bisexual sau transsexual? Vrei sa fii protejat si sa ai o viata sexuala activa? Iata toate detaliile!

Romani Protejati – Program inovativ, pentru romanii gay din Londra!

Romani Protejati este un program nou, inovativ si incitant, conceput pentru romanii gay din Londra. Programul tine timp de un an, prin finantare de la MAC Aids Fund, dezvoltat si implementat de catre METRO Charity, pentru barbati care fac sex cu barbati, din Romania si comunitatiile romanesti care locuiesc in Londra.

Cine este METRO Charity? METRO Charity este o organizatie care promoveaza egalitate, diversitate, sanatate si programe adresate comunitati si tinerilor aflati in dificultate. METRO Charity desfasoara activitati locale si nationale in Anglia dar si activitati internationale la nivel global. METRO Charity dezvolta, implementeaza programme care lucreaza cu oricine are probleme legate de sexualitate, acceptare si schimbare de sex, diversitate.

Programul Romani Protejati este dedicat protectiei si preventiei in domeniul HIV. Iti ofera sansa sa cercetezi cativa factori de comportament sexual si sa aflii cum sa ramai protejat. Toate acestea prin intalniri, conversatii prietenoase si confidentiale in limba romana. Vei regasi un mediu prietenos in care sa nu fi judecat si criticat pentru alegerile tale. Poti discuta despre viata ta sexuala, poti intreba sau poti invata despre sanatatea ta sexuala.

Deci ce mai astepti? Participa la un workshop interactiv despre sex, HIV si nu numai! Acceseaza site-ul de mai jos pentru a te inscrie. https://romaniprotejati.wordpress.com/ In plus, vei primi £20.

 

   

Tags: Diversitate, Gay, HIV, Program, Romani in Londra, Romani Protejati, Sex, Traieste liber

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Unde va veti petrece concediul anul acesta?

In Romania

In UK

Intr-o alta tara europeana

Pe un alt continent

Nu voi avea concediu anul acesta

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.21
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.57
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 4.09
 
RON - USD = 0.24