Stiri

Scandal intre un roman si un grup de musulmani

2017-10-05

Un tanar roman a ajuns sa scoata pistolul si sa ameninte un grup de musulmani, dupa o simpla remarca. Iata ce s-a intamplat mai exact!

Scandal intre un roman si un grup de musulmani

Potrivit portalului gloucestershirelive.co.uk incidentul s-a intamplat in Cheltenham. Mihai-Marinel Ursache lucra la un restaurant indian din Bath Road si dupa terminarea programului tanarul a ramas la un pahar de vorba cu un grup de prieteni.

Totul bine si frumos pana cand o alta persoana, dintr-un alt grup din apropiere le-a atras atentia romanului si prietenilor sai cum ca beau si fac prea multa galagie. In acel moment unul dintre prietenii romanului s-a simtit deranjat, a scos o maceta si a inceput sa ameninte, dupa care Ursache i s-a alaturat scotand si el un pistol cu gaz.

Alertati de trecatori, la fata locului au ajuns in scurt timp politistii. Romanul si-a asumat fapta si a fost cooperant.

Chiar si asa, in urma faptelor sale Ursache s-a ales cu o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, 10 zile de reabilitare si 159 de ore de munca in folosul comunitatii.

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Cheltenham, Incident, Pedeapsa, Pistol, Politie, Roman arestat, Romani in UK

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26