Stiri

Tanara din Alba condamnata in UK pentru trafic de droguri

2017-08-07

O tanara in varsta de 23 de ani din Sebes, judetul Alba, a fost condamnata de o instanta din Manchester la 5 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri. Este vorba despre Paula Tabacaru din Sebes, in varsta de 23 de ani, care, potrivit presei britanice, alaturi de alti doi tineri, Elvis Hasanaj (22 de ani) si Kamer Mici ( 26 de ani) facea trafic de droguri de mare risc.

Tanara din Alba condamnata in UK pentru trafic de droguri

Cei trei au fost condamnati, in urma cu trei saptamani, de catre Curtea Coroanei din Manchester la un total de 11 ani de inchisoare. Presa britanica relateaza ca acestia au fost arestati in urma unor razii a fortelor speciale. Se pare ca acestia furnizau droguri in centrul orasului Manchester, iar in urma unor perchezitii Politia ar fi descoperit la domiciliile acestora cocaina in valoare de 57.000 de lire sterline si peste 36.000 de lire sterline, bani cash. Tanara din Sebes ar fi fost cea care prelua comenzile, iar ceilalti doi tineri le furnizau.

Tot in cadrul perchezitiilor, politistii ar fi recuperat si o lista de clienti de la care cei trei traficanti ar fi avut de incasat in total 110.000 de lire sterline. Paula Tabacaru a primit cea mai mare condamnare, de 5 ani si 4 luni, iar Hasanaj si Kamer Mici au fost condamnati la câte 3 ani de inchisoare.

Sursa: Adevarul

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Condamnata UK, Droguri Manchester, Tanara din Alba, Trafic de droguri

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Iti place vremea in UK?

Da

Nu

Nu stiu inca/ Mi-e indiferent

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.04
 
RON - GBP = 0.20
 
EUR - RON = 4.58
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.92
 
RON - USD = 0.26