Trei studenti galateni vor reprezenta Romania, la Londra! 

O echipa de studenti si profesori de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati vor merge la Londra pentru a-si prezenta inventia “sanatoasa” in cadrul concursului international Ecotrophelia.

Ecotrophelia este un concurs international de inovare in domeniul produselor alimentare dedicat studentilor. Intrucat la nivel national competitia a fost castigata de echipa formata din cei trei studenti din Galati, Marian Neculau, Cristian Dragomir si Ramona Ifrim, ei vor reprezenta Romania la faza finala ce va avea loc in noiembrie la salonul international de la Londra.

Batonul proteic al studentilor din Galati este rezultatul unei munci de aproximativ doi ani, in laboratoarele facultatii. Originalitatea acestui baton este data de combinarea a doua surse proteice de inalta calitate: un izolat de soia si un concetrat de zer. Acestora li se adauga un mix cu alune, miere, ulei de cocos si merisoare. Astfel studentii din Galati au obtinut un produs gustos si sanatos, bogat in antioxidanti si fibre, fiind recomandat drept o gustare sanatoasa intre mese.

Batonul cantareste 57 de grame si contine aproximativ 200 de calorii. Produsul a fost cumparat deja de catre un producator autohton si se pare ca va aparea pe rafturile din magazine la iarna. Pretul pe raft este aproximat la cinci lei.

Noi felicitam echipa Romaniei si le uram tuturor mult succes!

O echipa de studenti si profesori de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati vor merge la Londra pentru a-si prezenta inventia “sanatoasa” in cadrul concursului international Ecotrophelia.

Ecotrophelia este un concurs international de inovare in domeniul produselor alimentare dedicat studentilor. Intrucat la nivel national competitia a fost castigata de echipa formata din cei trei studenti din Galati, Marian Neculau, Cristian Dragomir si Ramona Ifrim, ei vor reprezenta Romania la faza finala ce va avea loc in noiembrie la salonul international de la Londra.

Batonul proteic al studentilor din Galati este rezultatul unei munci de aproximativ doi ani, in laboratoarele facultatii. Originalitatea acestui baton este data de combinarea a doua surse proteice de inalta calitate: un izolat de soia si un concetrat de zer. Acestora li se adauga un mix cu alune, miere, ulei de cocos si merisoare. Astfel studentii din Galati au obtinut un produs gustos si sanatos, bogat in antioxidanti si fibre, fiind recomandat drept o gustare sanatoasa intre mese.

Batonul cantareste 57 de grame si contine aproximativ 200 de calorii. Produsul a fost cumparat deja de catre un producator autohton si se pare ca va aparea pe rafturile din magazine la iarna. Pretul pe raft este aproximat la cinci lei.

Noi felicitam echipa Romaniei si le uram tuturor mult succes!

 (Comentarii: 0)

Articole pe aceeasi tema:

Articole pe aceeasi tema: