Stiri

Un roman a murit si alti doi au disparut in Canalul Manecii!

2017-08-07

In noaptea de sambata spre duminica 4 cetateni romani se aflau pe o ambarcatiune care a intrat in coliziune cu o alta barca in Canalul Manecii. Unul dintre romani a decedat si alti doi sunt disparuti.

Un roman a murit si alti doi au disparut in Canalul Manecii!

“Potrivit informatiilor obtinute de la autoritatile britanice, in noaptea de 5 spre 6 august 2017, un grup format din 4 cetateni romani, aflati pe o barca in largul marii, a intrat in coliziune cu o alta ambarcatiune. In urma impactului, un cetatean roman a decedat, unul se afla internat la o unitate medicala din Worthing, fiind in prezent in afara oricarui pericol, iar alti doi sunt disparuti.”, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit politiei, ambarcatiunea romanilor a plecat din portul turistic Brighton catre miezul noptii (de sambata spre duminica) si incidentul ar fi avut loc cu aproximativ doua ore mai tarziu.

Romanul care a supravietuit are 45 de ani si a fost salvat de un pescar din zona, dupa ce a plutit in mare cateva ore, agatat de o baliza. La cateva ore dupa aceea, celalalt roman a fost gasit mort de catre servicile de urgenta. Ceilalti doi romani sunt inca disparuti. Paza de coasta desfasoara ample cautari pentru gasirea lor.

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Accident, Canalul Manecii, Deces, Romani in Londra, Urgenta, Victime

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Iti place vremea in UK?

Da

Nu

Nu stiu inca/ Mi-e indiferent

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.04
 
RON - GBP = 0.20
 
EUR - RON = 4.58
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.92
 
RON - USD = 0.26