Stiri

Vize "automate" pentru tinerii cu varsta sub 30 de ani, dupa Brexit

2017-08-05

Cetatenii europeni cu varsta sub 30 de ani, ar putea primi in mod automat viza de acces in Marea Britanie, dupa Brexit. Aceasta viza ar urma sa garanteze dreptul de sedere si munca in UK. Cat va fi valabila? Iata toate detaliile!

Vize "automate" pentru tinerii cu varsta sub 30 de ani, dupa Brexit

Potrivit Daily Mail, aceasta viza ar urma sa ofere drepturi similare precum libera circulatie. Mai exat, avand aceasta viza, tinerii cu varsta sub 30 de ani se vor putea bucura si dupa Brexit, de aceleasi drepturi ca si acum. Viza va fi valabila 2 ani, insa nu va oferi drept de rezidenta permanenta in UK.

Aceasta idee a vizei "automate", pentu tineri, a fost lansata de Comitetul consultativ pentru imigratie, dupa ce, acum cateva zile, ministrul britanic de interne Amber Rudd, i-a cerut acestuia sa realizeze un studiu privind imigratia din Uniunea Europeana (UE).

Nu doar tinerii europeni ar urma sa beneficieze de acest avantaj! Comitetul consultativ pentru imigratie a sugerat ca si tinerii din Noua Zeelanda, Australia si Canada, ar urma sa beneficieze de acest drept dupa Brexit.

Este bine de stiut ca masura nu va afecta drepturile celor peste 3.2 milioane de cetateni ai UE care traiesc deja in Marea Britanie si carora li sa spus deja ca li se va permite sa ramana.

 

   

AngliaMea.ro

Tags: Brexit, Masuri post-Brexit, Romani in UK, Tineri, Veste buna

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 
 
 

Studiu

Iti place vremea in UK?

Da

Nu

Nu stiu inca/ Mi-e indiferent

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.04
 
RON - GBP = 0.20
 
EUR - RON = 4.58
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.92
 
RON - USD = 0.26