Magazine alimentare si nu numai (2014-05-06)

Ultima actualizare: Ianuarie 2019 La sosirea intr-o tara noua, in primul rand trebuie sa te familiarizezi cu magazinele si pietele - la urma urmei, trebuie sa mananci chiar din prima zi! Angliamea.ro iti face cunostinta cu cele mai populare centre comerciale din Anglia.

Supermarketurile

Romanii si britanicii, de obicei, fac cumparaturi la supermarketurile mari. Acolo pot cumpara alimente, bunuri de larg consum, imbracaminte, aparate de uz casnic si alte lucruri utile.

Facand cumparaturi la un supermarket mare, poti sa achizitionezi alimente mai ieftine, iar gama de produse este mai mare.

Cele mai mari si cele mai populare lanturi de supermarketuri cautate de romani: Tesco, Asda, Morrison’s, Lidl, Aldi. Daca faci cumparaturi cu mare grija, acolo poti cumpara mancare pentru o saptamana cheltuind aproximativ 30 de lire sterline de persoana. Supermarketuri ceva mai scumpe: Sainsbury's, Waitrose, Marks & Spencer.

Magazine romanesti, rusesti, poloneze

Multi dintre romani fac cumparaturi la magazinele specializate in mancaruri romanesti. Sunt multe astfel de magazine la Londra (chiar si fara sa enumaram asa numitele magazine poloneze si magazinele "de pe colt" (in engl. corner store), de unde poti achizitiona produse cu specific romanesc sau plonez).

In magazinele romanesti poti cumpara ziare romenesti, alimente, bere etc. Cea mai mare parte de magazine alimentare romanesti se afla in Londra. De asemenea, sunt astfel de magazine si in alte orase britanice.


   

Tags: Lidl, Magazine poloneze, Magazine romanesti in Anglia, Magazine romanesti in orase britanice, Produse alimentare, Supermarket, Supermarket la Londra, Tesco