Anunturi

Anunturi pentru romanii care traiesc in Londra si in restul Angliei: locuri de munca, locuinte, servicii, diverse si multe altele. Anunturile noastre nu se repeta. Acestea sunt revizuite si corectate.

Anunturi

Anunturi pentru romanii care traiesc in Londra si in restul Angliei: locuri de munca, locuinte, servicii, diverse si multe altele. Anunturile noastre nu se repeta. Acestea sunt revizuite si corectate.

Despre Anglia: Sanatate. Medicina

Companiile care va pot ajuta in aceasta privinta

Stomatologii in Marea Britanie

2016-05-31

Nuotrauka Ultima actualizare: Septembrie 2017

Stomatologii in Marea Britanie lucreaza pe cont propriu sau ca reprezentanti ai Serviciului National de Sanatate (NHS). In ambele cazuri se plateste. Intr-adevar, ingrijirea dentara NHS este mult mai ieftina. Desi statul aloca fonduri uriase pentru imbunatatirea calitatii tratamentului stomatologic NHS, ingrijirea dentara la institutiile de stat este adesea criticata pentru cozile lungi sau echipamentul invechit. Incepand cu data de 1 aprilie 2006, organizatiile locale de sanatate primara (in eng. Primary Care Trust) se ocupa de controlul public dentar. Ele controleaza finantarea cabinetelor stomatologice de stat locale.

Cat costa?
Dupa reformele din aprilie 2006 au fost uniformizate toate preturile serviciilor de practici stomatologice de stat. Acum, pacientii platesc o suma fixa pentru tratamentul primit. In cazul in care, in termen de doua luni, pacientul are nevoie de acelasi tratament, acesta este gratuit. Iar daca medicul stomatolog nu poate efectua tratamentul necesar in timpul unei intalniri, celelalte vizite sunt gratuite.

Preturile standard pentru serviciile stomatologice:
Examinarea dentara, diagnosticarea de nereguli sau boli (daca este necesar, cu aparate cu raze X), ingrijirea, planificarea tratamentului – 20.60 lire sterline.
Toate procedurile de mai sus, precum si aplicarea de plombe, curatarea de canale, extractia dentara – 56.30 lire sterline.
Toate tratamentele de mai sus, precum si aplicarea de proteze, coroane sau poduri dentare - 244.30 lire sterline.

Ai dreptul la tratamentul stomatologic gratuit?
Tratamentul stomatologic se ofera gratuit daca:
- la inceputul tratamentului ai mai putin de 18 de ani,
- ai 19 ani si studiezi toata ziua ("full-time education"),
- esti gravida sau ai nascut in termen de 12 luni de la inceperea tratamentului,
- esti internat in spital,
- beneficiezi de indemnizatie de somaj (in engl. Income Support) sau pentru cautarea unui loc de munca (in engl. Jobseeker’s Allowance).

Cum poti gasi cel mai apropiat stomatolog?
Stomatologii NHS pot fi gasiti prin contactarea organizatiei locale de ingrijire medicala primara. Informatii despre programul de lucru al medicilor stomatologi NHS poti obtine la telefon 0845 4647 sau online la adresa http://www.nhs.uk.

   

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 

Companiile

Dentisti romani in Londra
Langa statia Tottenham Court Road Station (Central Line)
Pacientii cu durere sunt primiti in aceeasi...

La clinicele noastre ”Dental and Medical” (Barking, East London) și ”Palmers Green” (North London) puteți găsi un mediu confortabil și o echipă de colaboratori care...

 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.13
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.89
 
RON - USD = 0.26