Devino vizibil pentru mii de romani din UK! 

Alte activitati

Descrierea

Alegeti sa va promovati afacerea intr-un mod eficient pe unul dintre cele mai populare site-uri romanesti din Marea Britanie - AngliaMea.ro!

AngliaMea.ro isi atrage cititorii prin informatii relevante, stiri de ultima ora, anunturi, Catalogul Companiilor. De asemenea, AngliaMea.ro sustine cele mai importante evenimente romanesti in UK, fiind intr-o crestere constanta a popularitatii, inclusiv pe retelele de socializare.

Iata ce aveti de castigat daca va promovati afacerea pe AngliaMea.ro:

- Cresterea vanzarilor, mai multi clienti. In 2019 numarul mediu de vizitatori unici pe luna este de peste 110 000, conform datelor Google Analytics. Dintre acestia 80% sunt romani din Anglia. Adica peste 88 000 de persoane potential interesate in ceea ce puteti oferi.

- Transparenta, profesionalism si after sale care. Stiti pentru ce platiti. Primiti
statistica detaliata la cerere privind vizitatorii, click-urile pe bannere, vizitele in Catalogul Companiilor, etc. Suntem alaturi de Dvs, analizand constant campania publicitara pentru a o imbunatati.

- Va oferim optiuni pentru un serviciu personalizat. Avem diverse optiuni pentru promovare. De la anunturi, bannere, pina la plasare in Catalogul Companiilor unde vin cei mai interesati de ceea ce puteti oferi. In functie de specificul si caractersiticile afacerii Dvs, precum si de target-ul pe care il aveti, va putem oferi un serviciu publicitar personalizat.

Pentru mai multe informatii si pentru a primi o consultanta gratuita, puteti sa ne scrieti la adresa de email de mai jos cu indicarea numarului de telefon si revenim cit de curind posibil.
E-mail : info@angliamea.ro

AngliaMea.ro - lider in publicitatea romaneasca din UK

Tags

Angliamea.ro, Reclama
   
Devino vizibil pentru mii de romani din UK!

Alegeti sa va promovati afacerea intr-un mod eficient pe unul dintre cele mai populare site-uri romanesti din UK - AngliaMea.ro! Pentru mai multe informatii puteti sa ne scrieti info@angliamea.ro

info@angliamea.ro https://www.angliamea.ro/