Miya Solicitors 

Numar de cladire
247
Strada
High Road
Oras
London
Cod postal
N22 8HF
Numar de telefon

Descrierea

Miya Solicitors – avocati cu o veritabila experienta de peste 30 de ani experienta in solutionarea compensatiilor rezultate din orice fel de accidente si neglijenta medicala ofera serviciu juridic de accidente pentru comunitatea romaneasca din Mare Britanie.

Domeniile de activitate ale firmei sunt urmatoarele:

-           Compensatii pentru:

-           accidente rutiere ( accident de masina; bicicleta, motorcicleta, pasager, pieton)

-           la locul de munca ( accidente pe santiere, fabrici, depozite, magazine si/sau birouri, oricare late locatii)

-           in locuri publice (cazaturi si alunecari)

-          Accidente agricole

-          Accidente mortale/ fatalitati

-          Negligenta medicala ( interventii chirurgicale, prejudicii cauzate in timpul sarcinii, nasterii si/sau alte servicii de ginecologie; infectii dobindite in spital, cazuri de mal-praxis; neglijente stomatologice; neglijente oftalmologice; neglijente rezultate din operatii estetice)

-          Leziuni cerebrale

-          Accidente aviatice

-          Accidente maritime

-          Accidente feroviare

-          Accidente in vacanta

-          Accidente datorate produselor defecte

-          Dreptul familiei

-          Dreptul muncii

-          Imigrare

-          Drept civil

 

Miya solicitors pune la dispozitia clientilor cu vatamari corporale serviciul judiciar “NU CASTIGAM, NU SUNTEM PLATITI!”

De asemenea, firma noastra preia dosare din partea clientilor care au instruit un avocat dar sunt nemultumit de prestatiile acestuia. In aceste situatii este posibil sa transferati cererea de compensatie catre firma noastra.

Contactati-ne echipa de vorbitori de limba romana, in scopul obtinerii unei consultante gratuite.

Miya solicitors ofera servicii croite la nevoile fiecarui client. Suntem aici sa va ascultam si ajutam.

Ce daune se pot recupera:

Daune pentru vatamarea in sine precum si daune pentru pierderea veniturilor pe perioada de rehabilitare; cheltuieli de transport; cheltuieli medicale; ingrijiri.

Clientii nostrii sunt prioritatea noastra si intotdeauna ne asiguram ca clientul beneficiazea de reabilitarea si tratamentul corespunzator.

Va asteptam cu drag sa apelati la serviciile casei de avocatura Miya solicitors care ofere servicii de avocatura pentru intreaga comunitate romaneasca din Marea Britanie.

 

   
Miya Solicitors

"Miya Solicitors – avocati cu o veritabila experienta de peste 30 de ani experienta in solutionarea compensatiilor rezultate din orice fel de accidente si neglijenta medicala ofera serviciu juridic de accidente pentru comunitatea romaneasca din Mare Britanie."

247 High Road London N22 8HF
info@miyasolicitors.co.uk 07931110908 https://www.angliamea.ro/