Povestea lui ne inspira! 

Alex Craciun este unul dintre cei mai in voga bucatari romani. De la Capra Neagra din Poiana Brasov, a ajuns acum sa conduca bucataria Sosharu din Londra, alaturi de un chef Michelin. Nu i-a fost deloc usor la inceput, insa acum isi traieste visul.

Probabil multi ne regasim in povestea lui Alex. Acesta este si motivul pentru care dorim ca povestea lui sa ne inspire.

„Nu am mers la facultate pentru ca a trebuit sa ma apuc de munca si pentru ca voiam sa fac bani cat mai repede. Pur si simplu s-a întamplat. Eu nu am planificat sa devin chef, dar m-am ales cu un job intr-o bucatarie, iar dragostea mea pentru gatit a inceput sa creasca din acel moment. Apoi am realizat ca este un lucru de care sunt pasionat in mod veritabil.“, a declarat Alex intr-un interviu acordat Bloomberg.

Inceputul nu a fost deloc usor. Primul sau job a fost intr-o bucatarie in Newcastle. Alex Craciun marturisea in acelasi interviu ca experienta din Newcastle a fost groaznica. Nu vorbea limba engleza, asa ca ii era destul de greu sa inteleaga ce se petrece in jurul sau. Cu toate acestea, fiind ambitios si dovedind pasiune in ceea ce facea, in doar cinci luni de zile, a ajuns sa conduca bucataria de acolo.

Visul lui Alex a inceput sa prinda contur cand a avut sansa de a-l intalnit pe Jason Atherton, un rasfatat al stelelor Michelin. Jason a remarcat pasiunea lui Alex pentru arta culinara japoneza si s-a hotarat sa-l sprijine. Acum Alex a ajuns sa conduca bucataria celebrului restaurant Susharu din Londra. Nu putem decat sa-l felicitam si sa ne mandrim ca este “un roman de-al nostru”, curajos si ambitios.

Alex Craciun este unul dintre cei mai in voga bucatari romani. De la Capra Neagra din Poiana Brasov, a ajuns acum sa conduca bucataria Sosharu din Londra, alaturi de un chef Michelin. Nu i-a fost deloc usor la inceput, insa acum isi traieste visul.

Probabil multi ne regasim in povestea lui Alex. Acesta este si motivul pentru care dorim ca povestea lui sa ne inspire.

„Nu am mers la facultate pentru ca a trebuit sa ma apuc de munca si pentru ca voiam sa fac bani cat mai repede. Pur si simplu s-a întamplat. Eu nu am planificat sa devin chef, dar m-am ales cu un job intr-o bucatarie, iar dragostea mea pentru gatit a inceput sa creasca din acel moment. Apoi am realizat ca este un lucru de care sunt pasionat in mod veritabil.“, a declarat Alex intr-un interviu acordat Bloomberg.

Inceputul nu a fost deloc usor. Primul sau job a fost intr-o bucatarie in Newcastle. Alex Craciun marturisea in acelasi interviu ca experienta din Newcastle a fost groaznica. Nu vorbea limba engleza, asa ca ii era destul de greu sa inteleaga ce se petrece in jurul sau. Cu toate acestea, fiind ambitios si dovedind pasiune in ceea ce facea, in doar cinci luni de zile, a ajuns sa conduca bucataria de acolo.

Visul lui Alex a inceput sa prinda contur cand a avut sansa de a-l intalnit pe Jason Atherton, un rasfatat al stelelor Michelin. Jason a remarcat pasiunea lui Alex pentru arta culinara japoneza si s-a hotarat sa-l sprijine. Acum Alex a ajuns sa conduca bucataria celebrului restaurant Susharu din Londra. Nu putem decat sa-l felicitam si sa ne mandrim ca este “un roman de-al nostru”, curajos si ambitios.

 (Comentarii: 1)

Articole pe aceeasi tema:

Articole pe aceeasi tema: