Haihui in UK

Ce isi doresc romanii din UK in noul an?

2017-01-04

Am pus aceasta intrebare unor romani care traiesc in Marea Britanie. Iata o selectie cu cateva dintre raspunsurile lor. "Tot ce vreau in noul an e sa putem ramane in UK dupa toata povestea asta cu Brexit. Sunt aici de un an impreuna cu sotia si copilul, ne-am acomodat foarte usor si ne este bine.

Ce isi doresc romanii din UK in noul an?

Sunt destule aspecte care nu ne plac dar aici simtim ca ne e mai usor sa ne facem un rost. Eu lucrez in constructii si sotia la o cafenea. Banii nu sunt multi si se castiga greu dar noi credem ca dupa cativa ani vom reusi sa avem o viata buna. Ne chinuim acum un pic dar ne gandim la viitor si la copil...Sper sa nu fim nevoiti sa ne intoarcem in Romania." (Liviu, 42, Londra)

"Sa-mi deschid o afacere. Asta mi-am propus de cateva luni si imi fac planuri in fiecare zi de unde sa incep. Am exemplul unei rude din Italia, si-a deschis un restaurant si i-a mers bine dar acolo e altceva. Eu ma pricep la masini.. Deci as vrea sa merg pe o spalatorie auto impreuna cu un prieten. Sper sa-mi iasa..." (Cristi A., 27, Birmingham)

"Anul asta ma voi intoarce in Romania, mai mult ca sigur. Am familia acolo, toti prietenii, rudele. Sunt aici de aproape 3 ani si nu am pe nimeni. E greu departe de casa...Nu m-am putut adapta, nu-mi place deloc tara asta a lor...." (Robert, 31, Londra)

"In afara de sanatate, mi-as dori mai multi bani, nu? Cam atat" (Ionut, 19, Londra)
"Mi-as dori sa-mi intemeiez o familie in 2017. Am 37 de ani, un job stabil, arat bine zic eu dar nu gasesc nicicum fata potrivita. Nu am mari pretentii: as vrea sa fie tot romanca, sa ne putem intelege, sa fie serioasa, muncitoare, sa stie gati cat de cat si neaparat...sa fie credincioasa. Daca e si frumoasa, cu atat mai bine. Oare mai exista fete asa?" (Cristi P., 37, Birmingham) Citeste mai mult...

 

   

 

Comentarii

Numele tau:

Comentariu:

 
Comentariile exprima parerea utilizatorului si pot sa nu corespunda cu parerea proprietarilor de pagina web. Proprietarii paginii AngliaMea.ro nu raspund de continutul comentariilor. Daca ati gasit un comentariu ilegal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la info@angliamea.ro
 
 
 

Studiu

Cat cheltuiti lunar pe alimente?

Intre £100-£300

Intre £300-£500

Intre £500-£700

Peste £700

 
 

Cursul valutar de azi

GBP - RON = 5.21
 
RON - GBP = 0.19
 
EUR - RON = 4.60
 
RON - EUR = 0.22
 
USD - RON = 3.84
 
RON - USD = 0.26